De Stoomhal
Uw event in een
Rijksmonument
© 2015 De Stoomhal Voor Contact kunt u mailen naar: info@destoomhal.nl

Evenementen

De Stoomhal is een multifunctionele ruimte. Geschikt voor bedrijfsfeesten, recepties, theater voorstellingen en muzikale optredens.

Theater

De Stoomhal heeft de beschikking over een demontabel toneel van 7 x 2,5 meter. Een DMX gestuurde lichtbalk met 9 par lampen alsmede een professionele bose geluids- installatie. Maximaal 140 bezoekers kunnen in theater opstelling genieten van voorstellingen.
Theater, evenementen, Stoomhal, Amsterdam, Evenementenlocatie, Bijzondere locatie
Business meeting, bedrijfsborrel, jubilea, netwerklocatie, evenementen, Stoomhal, Amsterdam, Evenementenlocatie, Bijzondere locatie

Bedrijfsborrels en recepties

Recepties, jubilea, netwerk bijeenkomsten of bedrijfsborrels…

Als u iets anders wilt, dan is De Stoomhal bij uitstek de geschikte evenementen locatie. Samen met Pakhuis Catering nemen wij U alle zorg uit handen.

Expositie-ruimte

Kunst in een industriële omgeving is bij voorbaat een succes. De Stoomhal vormt een geschikt decor voor zowel de kunst als de bezoeker.

De Stoomhal beschikt over 11 mobiele expositieborden in de kleur van de ruimte.
kunst, expositie, expositie ruimte, stoomhal, amsterdam, zaanstad, wormer, evenementen locatie, art
Stoomhal, catwalk, fashion, amsterdam, mode, modeshow

Modeshows & Fashion Events

Louise M ging U voor met een fashion show van prachtige bruidsmode. Een 10 meter lange catwalk staat tot uw beschikking inclusief rode loper.

Modeshows zijn in De Stoomhal door de atmosfeer en historie een belevenis.

Bedrijfsfeesten

Een bedrijfsfeest in De Stoomhal zal niet snel worden vergeten! Kiest U voor De Stoomhal, dan bent u al een eind op weg. Pakhuis Catering doet de rest.

Ook een totaal concept, met muziek en entertainment kunnen wij voor U regelen.
evenement, bedrijfsevenement, bedrijfsfeestje, festiviteit, evenementenlocatie, amsterdam, zaanstad, zaanstreek, wormer, Stoomhal